The Batman'den açılış rekoru

Tüm dünyada 4 Mart'ta vizyona giren süper kahraman filmi The Batman, ilk haftasında 128 milyon dolarlık hasılatıyla yılın en yüksek açılış rakamına ulaştı. Film, bu rakamla yeni yılın en yüksek film açılışına da aday oldu.

Gelmiş geçmiş en popüler çizgi romanlardan Batman'in şimdiye kadar pek çok film uyarlaması çekildi. Son olarak Matt Reeves'in yönettiği, heyecanla beklenen yeni uyarlama film 'The Batman' ise 4 Mart'ta gösterime girdi.

İLK HAFTASINDA ZİRVEDE

Alınan bilgiye göre, başrolünde Robert Pattinson'ın yer aldığı The Batman, ilk haftasında zirveye oturdu ve yılın en yüksek açılış rakamına ulaştı. Sinema salonlarında gösterime girer girmez büyük ilgiyle karşılaşan film, sadece Amerika'da bir hafta dolmadan 128 milyon dolar hasılat yaptı.

The Batman, bu rakamla yeni yılın en yüksek film açılışına da aday oldu. Filmin gelecek haftalarda da büyük ilgiyle izleneceği düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN