Zeki Demirkubuz'dan müjdeli haber! 'Hayat' filminin vizyona gireceği tarihi ilk kez açıkladı

Zeki Demirkubuz'dan müjdeli haber! 'Hayat' filminin vizyona gireceği tarihi ilk kez açıkladı

Müze Gazhane'de açılan ilk kişisel fotoğraf sergisi "Hayat"ın söyleşisine katılan Zeki Demirkubuz, 6 yıl sonra yönetmen koltuğuna oturarak setlere geri döndüğü 'Hayat' adlı filminin vizyona gireceği tarihi ilk kez açıkladı.

FURKAN UZUN

Son olarak 2016 yılında vizyona giren, başrolde Dolunay Soysert, Taner Birsel, Caner Cindoruk ve Çağlar Çorumlu'nun rol aldığı 'Kor' adlı filmde yönetmen koltuğuna oturan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, hayranlarına müjdeli haberi verdi. Usta yönetmen, yeni filmi 'Hayat'ın vizyona gireceği tarihi ilk kez açıkladı.

Kadıköy'deki Müze Gazhane'de açılan ilk kişisel fotoğraf sergisi "Hayat"ın söyleşisine katılan Zeki Demirkubuz, serginin küratörlüğünü de üstlenen Nurhak Kaya'nın moderatörlüğünde kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Fotoğraf sergisini 'boşu boşuna' açtığını vurgulayan Zeki Demirkubuz sergiyi açma amacını 'zamanla aramdaki ilişkiyi düzeltmek' olarak tanımladı.

"YALNIZLIK, İNSANI KENDİSİNİN EN İYİ DOSTU YAPIYOR"

"Hayat" adlı filminin adının "Hicran", "Hayat" adlı fotoğraf sergisinin adının ise "Terapi" olduğunu ancak daha sonrasında isim değiştirme kararı aldığını usta yönetmen "Kor ve Bulantı'yı yaptıktan sonra bir anlamsızlık oldu. Çünkü başka bir iş yapmadan sahip olduğum imkanları kullanarak kendimi var etmeye çalışıyorum. Ahlaki angajmanlarım var. Zamanında büyük laflar ettim. Onları yememeye çalışıyorum. Biraz daha iyi düşünmek ve kendini toparlaması için fotoğraf işine sardım. Baya ciddiyetle, inanılmaz önemseyerek. Üstelik böyle boşu boşuna yaptım. Bakmayın böyle sergi falan açtık ama ben bunu tamamen böyle zamanla aramdaki ilişkiyi düzeltmek için yaptım. Çünkü senaryoda yazamıyorum. Bir sürü senaryom var. İnanılmaz hikayelerim var. Saros Körfezi'nde bir yer var. 1-2 sene orada yaşadım. Köylü çocuklarıyla takım kurduk bir şeyler yaptık. Yalnızlık, insanı kendisinin en iyi dostu yapıyor. Bu inanın böyle süslü bir laf değil." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-05-21-at-00-28-28.jpeg

'HAYAT'IN VİZYONA GİRECEĞİ TARİHİ İLK KEZ AÇIKLADI

Söyleşiye çok sayıda sanatsever katılırken Zeki Demirkubuz söyleşinin ortasında konuklara sürpriz yaparak, merakla beklenen son filmi 'Hayat'ın fragmanını yayınladı.

whatsapp-image-2023-05-21-at-00-52-59.jpeg

Başrolde Doğu Demirkol, Melis Birkan, Cem Davran, Miray Daner ve Burak Dakak'ın rol aldığı 'Hayat' filminin Ekim ayında vizyona gireceğini açıklayan Zeki Demirkubuz 'Yüzde 90 ihtimalle Ekim ayında vizyonda olacak' diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN