Kulüplerden 1 dakikalık protesto kararı

Kulüplerden 1 dakikalık protesto kararı

Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklamada, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı bu haftaki maçların başında futbolcuların 1 dakika boyunca mücadele etmeyecekleri açıklandı.

Kulüpler Birliği, yayıncı kuruluş Bein Sports’un yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle protesto kararı aldı. Buna göre Süper Lig ve 1’inci Lig takımları; Süper Lig’in 13’üncü, 1’inci Lig’in de 15’inci haftasında, maçın ilk 60 saniyesinde mücadele etmeyecek.

Yayıncı kuruluşun yapması gereken ödemelerde uzun zamandır aksaklıklarla ve ciddi sorunlarla karşılaşıldığının ifade edildiği açıklamada, "Yaşanan sıkıntılı süreçte gelirlerimizden önemli derecede indirim yapmamıza, bütün gayretlerimize ve anlayışımıza, TFF’nin yayıncı kuruluşla yaptığı tüm görüşmelere, temaslara, istişarelere ve üstelik de taraflar arasında uzlaşı sağlanmasına rağmen yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmemesi her geçen gün biz kulüpleri endişeye ve batağa sürüklemektedir" denildi.

wdwdk.jpg

Yazılı açıklamada, yayıncı kuruluşun ödemelerini aksattığı ve ciddi sorunlar yaşandığı belirtilerek, taraflar arasında uzlaşma sağlandığı ancak buna rağmen yükümlülüklerin yerine getirilmediği kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN