Mühendis, işyerinde ölü bulundu

Mühendis, işyerinde ölü bulundu

Kocaeli'de Elektrik Mühendisi 35 yaşındaki Caner Sevim sabah işyerinde başından vurulmuş olarak bulundu.

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde Elektrik Mühendisi 35 yaşındaki Caner Sevim, sabah işyerinde başından vurulmuş olarak bulundu. Yanında tabanca da bulunan genç mühendisin intihar etmiş olabileceği belirtildi. Körfez İlçesi Yeni Yalı Mahallesi Hızır Reis Caddesi'ndeki bir firmada çalışan Caner Sevim'in arkadaşları sabah işyerine geldiklerinde, genç mühendisin başından vurulmuş cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağırılan polisin yaptığı incelemelerde, yanında kendisine ait tabanca da bulunan Caner Sevim'in intihar etmiş olabileceği belirtildi.

15-05/21/43fa7f83d7e119151adbb8242b968112-1432207340.jpgİntihar eden elektrik mühendisi

Ailevi sorunları olabilir

İş arkadaşları, Caner Sevim'in birkaç gündür sürekli olarak tabancasıyla oynadığını söyledir. Genç mühendisin bazı ailevi sorunları bulunduğu, iki çocuğunun annesi olan ilk eşinden boşandığı ve bir süre önce yeniden evlendiği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KOCAELİ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN