Latif Erdoğan'a saldıran 2 şüpheliye gözaltı

Latif Erdoğan'a saldıran 
2 şüpheliye gözaltı

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın, Beşiktaş'ta asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi

MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmasına başlandı

Alınan bilgiye göre, soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Latif Erdoğan'ı dövdüğü öne sürülen 2 gencin kimliklerini tespit ederek gözaltına aldı. 2 şüphelinin Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmasına başlandı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN