Lav Vegas'ı kana bulayan caninin kimliği belirlendi, fotoğrafları ortaya çıktı

Lav Vegas'ı kana bulayan caninin kimliği belirlendi, fotoğrafları ortaya çıktı

ABD'nin Las Vegas kentindeki 50'den fazla kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştiren Stephen Paddock isimli adama ve olaya dahil olduğu belirtilen Asya kökenli Marilou Danley isimli kadına ait fotoğraflar yayınlandı. Canin saldırıyı gerçekleştirdiği otel odası 8 adet silah bulundurduğu belirtildi. Marilou Danley'in yakalandığı ifade edildi. Stephen Paddock isimli 64 yaşındaki saldırganın ise intihar ettiği açıklandı.

Las Vegas polisi, ABD'nin Las Vegas kentinde konsere düzenlenen silahlı saldırıda ölenler 50 kişiyi, yaralıların da 200 kişiyi aştığını duyurdu.

Las Vegas polisinin, ABD'de bugüne kadar düzenlenen en kanlı silahlı saldırıya ilişkin, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Bu aşamada ölenler 50 kişiyi aştı, yaralılar da 200 kişinin üzerinde" denildi.

17-10/02/11-1506942514.jpg

Polisin açıklamasında, Marilou Danley adında bir kadının, 64 yaşında bir erkek olduğu belirtilen saldırgan ile olan ilişkisinden dolayı arandığı belirtildi. Twitter hesabından Marilou Danley fotoğrafını da yayınlayan polis görenlerin haber vermesini istedi.
Polis açıklamasında ayrıca, yaralılar için kan verebilecekler için de bir çağrı yapıldı. 

Polis, saldırıyla bağlantısı olduğu belirtilen Mariolu Danley (62) isimli kadını yakaladı. Bu kişinin, saldırganın kız arkadaşı olduğu belirlendi. Perşembe günü otele giriş yapan saldırganın polisin olay yerine ulaşmadan önce intihar ettiği açıklandı. Saldırganın yanında 10 silah bulunduğu da gelen bilgiler arasında..

Sosyal medyada paylaşılan videolarda otomatik silah sesleri duyulurken, çok sayıda kişinin alandan koşarak kaçmaya çalıştığı görülüyor.

17-10/02/sll.jpg

"YALNIZ KURT SALDIRISI"

ABD basını ve sosyal medya yorumlarında saldırıyı Stephen Paddock (64) isimli bir kişinin gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Lombardo, "Saldırganın tek başına hareket ettiğini düşünüyoruz. Yalnız kurt dediğimiz saldırgan türünden olduğunu sanıyoruz" diye konuştu.

17-10/02/22.jpg

Polis, saldırıyı gerçekleştiren Stephen Padcock isimli adamın yanında bulunan Marilou Danley isimli kadını aradığı öğrenildi.

17-10/02/33.jpg

TRUMP 'TERÖR' DESİN

ABD'nin Las Vegas kentindeki müzik festivalinde düzenlenen saldırıya ilişkin ABD yönetiminden ilk açıklama geldi. ABD Başkanı Donald Trump, Twittter üzerinden yayımladığı mesajında, "Las Vegas'taki korkunç saldırıda yaşamını yitirenlere ve ailelerine en içten taziyelerimi iletiyorum. Tanrı sizi kutsasın." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları Trump'tan beyaz bir ABD'li tarafından gerçekleştirilen katliamı 'terör eylemi' olarak tanımlamasını talep etti.

17-10/02/kadin.jpg

Polis, Paddock'un arkadaşı olduğu açıklanan Marilou Danley isimli kadını yakaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN