Lego, Minecraft'a rakip oldu

Lego, Minecraft'a rakip oldu

Ünlü oyuncakçı Lego'nun kendi Minecraft alternatifi Lego World, Steam üzerinde beta sürümüyle yerini aldı. İşte erken erişime açılan oyunun detayları.

Şiddet içerdiği gerekçesiyle Türkiye'de bir dönem yasaklanması istenen ünlü açık dünya oyun Minecraft için Lego'nun kendi rakibini yayınlayacağı haberleri bir süredir konuşuluyordu. Nihayet beklenen oldu ve Lego World adlı ilginç yapım online oyun mağazası Steam'de yerini aldı. 

Tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi devasa açık bir dünyada dolaşıp, yenilikleri ve gizli hazineleri keşfederek vakit geçirebildiğiniz bu dünyada elde ettiğiniz malzemelerle kendi tasarımlarınızı oluşturarak eserlerinize hayat verebilirsiniz. Minecraft'tan tek farkı, her objenin bir Lego parçası şeklinde tasarlanmış olması. 

Steam üzerinde Erken Erişim etiketiyle açılan oyun henüz beta aşamasında. Bu nedenle multiplayer ve içerik paylaşımı gibi bazı temel özelliklerden yoksun çalışıyor. Ancak kendi tasarımlarınızın yanı sıra Lego'nun mağazalarda satılan oyuncak modellerini bire bir sanal dünyada yapabilmek önemli bir artı olarak öne çıkıyor. Şimdilik sadece Windows için yayınlanan Lego World hakkında detaylı bilginin iki hafta sonra başlayacak E3 oyun fuarında verilmesi bekleniyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN