Leo Westermann, Fenerbahçe Beko'da

Leo Westermann, Fenerbahçe Beko'da

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas takımında forma giyen Fransız oyun kurucu Leo Westermann'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Takımdan ayrılan önemli isimlere rağmen yaptığı transferlerle iddiasını gösteren Fenerbahçe Beko, Fransız oyun kurucu Leo Westermann’ı da kadrosuna kattı.

Litvanyalı muhabir Donatas Urbonas’ın aktardığı bilgiye göre, Nando De Colo’yu kadrosuna katan Fenerbahçe Beko, Fransız oyun kurucu Leo Westermann ile de iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Westermann, profesyonel kariyerine ASVEL’de başlayan 26 yaşındaki oyun kurucu, devamında Partizan, CSP Limoges, Zalgiris ve CSKA Moscow formaları giydi. Geride bıraktığımız sezonu Zalgiris’te geçiren deneyimli isim, EuroLeague Playoffları’nda Fenerbahçe Beko karşısındaydı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN