Lewis Holtby kimdir, hangi mevkide oynuyor? Lewis Holtby Beşiktaş için İstanbul’da

Lewis Holtby kimdir, hangi mevkide oynuyor? Lewis Holtby Beşiktaş için İstanbul’da

Beşiktaş, Alman futbolcu Lewis Holtby’i transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul’a getirtti. Gelen son dakika haberinin ardından siyah beyazlı taraftarlar da Lewis Holtbykimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına yanıt aramaya başladı. Geçen sezon şampiyonluk yarışını son haftalarda kaybeden Beşiktaş, teknik direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesinin ardından yeniden yapılanmaya gidiyor. Bunun için Lewis Holtby’i İstanbul’a getiren Beşiktaş, transfer görüşmelerine hız verdi. İşte Lewis Holtby ile ilgili aradıklarınız.

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon şampiyonluk yarışını son haftalarda yitiren ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş, transfer görüşmeleri yapmak için Alman futbolcu Lewis Holtby’i İstanbul’a getirtti. Peki Beşiktaş için İstanbul’a gelen ‘Lewis Holtby kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ Tüm bu detaylar siyah-beyazlı renklere gönül verenler tarafından sorgulanıyor. Kara Kartal ile ilgili transfer haberlerine karar.com’dan ulaşabilirsiniz.

LEWİS HOLTBY KİMDİR?

18 Eylül 1990'da Almanya'nın Erkelenz kentinde dünyaya gelen 28 yaşındaki 1,76'lık orta saha-on numara pozisyonunda oynayan Lewis Holtby, 2001 yılında Gerderath Alt yapısında futbola başladı. Daha sonra M'gladbach Alt yapısına geçen yıldız futbolcu, sırasıyla, Aachen, Schalce 04, VfL Bochum, Mainz 05, Tottenham, Fulham, Hamburg gibi takımlarda top koşturdu. Holtby’in, 1 Temmuz 2019’da Hamburg ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservisi elinde bulunuyor.

19-07/09/kralspor1509-1562668523.jpg

BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL'DA

Alman futbolcu Lewis Holtby, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı takım, transferdeki sessizliğini Lewis Holtby ile bozmaya hazırlanıyor. Bonservisi elinde bulunan Alman yıldız, siyah-beyazlı takımla görüşmek üzere İstanbul'a geldi. Geçen sezonu Almanya 2. Lig takımlarından Hamburg'da geçiren Lewis Holtby, Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki futbolcuya siyah beyazlıların 3 yıllık kontrat önerdiği öne sürülüyor. Alman oyuncuya teklif edilen maaşın ise yıllık 1,8 milyon euro olduğu paylaşıldı. Holtby ile Beşiktaş arasında yapılacak görüşmenin arkasından transferin detayları netlik kazanacak. Lewis Holtby, geçen sezon Bundesliga 2'de Hamburg formasıyla 26 maçta 4 gol atıp 5 asist yaptı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN