Ligin 21. haftası Göztepe - Çaykur Rizespor maçıyla kapanacak

Ligin 21. haftası Göztepe - Çaykur Rizespor maçıyla kapanacak

Süper Lig'de 30 puanla 8. sırada yer alan Göztepe, 21. haftanın kapanış mücadelesinde Çaykur Rizespor ile İzmir'de karşılaşacak. Ligin ikinci yarısında yenilgi yüzü görmeyen 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sarı-Kırmızılılar, puan cetvelinde 8. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Beşiktaş karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Çaykur Rizespor ise 3 puanı alıp tırmanışa geçmeyi hedefliyor. İşte Göztepe - Çaykur Rizespor maçının tüm detayları...

Süper Lig'de 30 puanla 8. sırada yer alan Göztepe, 21. haftanın kapanış mücadelesinde Çaykur Rizespor ile İzmir'de karşılaşacak. Ligin ikinci yarısına çok şyş bşr başlangıç yapan, 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Göztepe, puan cetvelinde 8. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Beşiktaş karşısında, sahadan 2-1 mağlup ayrılan Çaykur Rizespor ise 3 puanı alıp tırmanışa geçmeyi hedefliyor. 

20-02/09/c1.jpg

KARŞILAŞMAYI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK
Hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği müsabaka 10 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sport'tan naklen yayınlanacak.

20-02/09/beto.jpg

GÖZTEPE'DE BETO SAKAT
Cezalı kaleci Beto'nun forma giyemeyeceği Göztepe'de Deniz Kadah, Kerem Atakan Kesgin ve Ege Özkayımoğlu'nun da sakatlıkları bulunuyor.

 20-02/09/l1.jpg

İLK MAÇ BERABERE BİTTİ
Çaykur Rizespor'la Süper Lig'de 8. maçına çıkacak sarı-kırmızılı ekip, daha önceki 7 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda 6 gol atıp kalesinde aynı sayıda gol gören Göztepe, ligin ilk devresinde deplasmandaki rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN