Line, ücretli müzik akış servisi test ediyor

Line, ücretli müzik akış servisi test ediyor

Aylık 205 milyon aktif kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulaması, müzik piyasasına adım atabilir.

Ülkemizde de bilinen popüler mesajlaşma uygulaması Line, Spotify ve Deezer gibi müzik servislerinin bulunduğu, Apple’ın da girmeye hazırlandığı müzik akışı pazarına adım attı. Çeşitli kaynaklardan gelen haberlere göre Line uygulamasından ayrı bir uygulama olarak piyasaya sürülecek hizmet, ayda iki dolar gibi rakiplerine kıyasla çok cüzi miktarda abonelik ücretine sahip olacak. 

15-05/22/line-music-1432287693.png

Tayland’da deneniyor

Şirketin yeni müzik servisinin30 milyon kayıtlı kullanıcısının bulunduğu Tayland’da denemeye başladığı bildiriliyor. Line bu hizmet için aralarında Tayland’da RS Music’in de bulunduğu çeşitli müzik firmaları ile anlaşmaya varmış bile. İlk ay ücretsiz sunulan hizmet, bu deneme süresinin ardından aylık 2 dolar ile ücretlendirilecek. 

Line, müzik servisinde toplam kaç müziğin bulunduğuna veya Tayland’dan başka diğer pazarlara açılma planı olup olmadığına dair bilgi paylaşmadı. 

Bir test mi?

Mesajlaşma şirketi gelirinin büyük bir kısmını sunduğu oyunlardan gelen oyun içi ödemelerden kazanıyor. Line’ın Spotify’a doğrudan rakip olmak yerine kullanıcılarının böyle bir servise para verip vermeyeceğini test etme niyeti olduğu da konuşulanlar arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN