Liverpool, Tottenham'ı son dakikada devirdi

Liverpool, Tottenham'ı son dakikada devirdi

Premier Lig'deki dev maçta Liverpool, Tottenham'ı son dakika golüyle 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında çok kritik bir 3 puan aldı.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında zirve mücadelesi veren Liverpool, Tottenham'ı Alderweireld'ın 90. dakikada kendi kalesine attığı golle 2-1 yenerek çok önemli 3 puan aldı.

Ev sahibi Liverpool, Firmino'nun 16. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Tottenham, 70. dakikada Moura ile skoru 1-1'e getirdi.

90. dakikada Salah'ın kafa vuruşunda Tottenham savunmacısı Toby Alderweireld'e çarpan top ağlarla buluştu ve Liverpool karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren bir diğer ekip Chelsea de konuk olduğu Cardiff City'yi 2-1 yendi.

Chelsea'nin gollerini, 84. dakikada Azpilicueta ve 90+1'inci dakikada Ruben Loftus-Cheek kaydetti.

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ligde 79 puana ulaşan Liverpool, maç fazlasıyla Manchester City'nin 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Chelsea ise 60 puanla 6. sıradaki yerini korudu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN