Lüks cipte mahsur kalan engelli çocuğu itfaiye ekibi kurtardı

Lüks cipte mahsur kalan engelli çocuğu itfaiye ekibi kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde annesinin lüks cipte kilitli bırakıp gittiği engelli çocuk, aracın camını kıran itfaiye ekibi tarafından kurtarıldı.

Kesikkapı Mahallesi 61 Sokak sakinleri, park halindeki kapıları kilitli, camları da kapalı lüks cipte engelli bir kız çocuğunun ağladığını fark etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

17-11/16/2-1510862888

Polis ekibi plakadan araç sahibine ulaşamayınca müdahale eden itfaiye ekipleri ön camı kırdı.

112 acil servis ekibi de korku içinde sürekli gözyaşı döken çocuğu bulunduğu yerden çıkarıp ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine götürdü.

17-11/16/3-1510862897

Engelli çocuk götürüldükten bir süre sonra gelen anne Nejla Yakalı, aracın başında bekleyen polisi görünce önce panikle ne olduğunu anlamaya çalıştı, durumu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Yakalı, polise verdiği ifadesinde, hasta olan kuzenini ziyarete gittiğini, kısa sürede bir şey olmaz düşüncesiyle çocuğu araçta bıraktığını, ara sıra gelip kontrol ettiğini söyledi.

17-11/16/4-1510862910

Bu arada aracın başında toplanan vatandaşlar da çocuğu camları kapalı araçta kilitli halde tek başına bıraktığı için tepki gösterdi.

Polis ekiplerinin daha sonra hastaneye yönlendirdiği Nejla Yakalı, aracıyla çocuğunu almak üzere olay yerinden ayrıldı.

Otistik engeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki Nazlışah Yakalı'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

MUĞLA / AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN