Maç öncesi konuşan Cengiz: Real Madrid, Falcao için bizi tebrik etti

Maç öncesi konuşan Cengiz: Real Madrid, Falcao için bizi tebrik etti

Süper Lig'de oynayacakları Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, çarşamba günü 6-0 yenildikleri Real Madrid'in Falcao transferi için kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ligde oynayacakları Gaziantep maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Maçtan mutlak 3 puan beklediklerini ifade eden Cengiz, "Falcao, geldiğinde ölümüne defansa gidip top çıkarmaya da çalıştı. Çok çalıştı. Buraya para için gelmedi, çok yakın izledik. 8 buçuk milyon euro garanti, 9.5 milyonluk bonuslarla birlikte gelen 2 yıllık yeni sözleşmeyi reddetti Monaco'da. Öyle geldi. Falcao çok büyük bir karakter, buraya para için gelmedi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez hafta içinde bizi tebrik etti çünkü onlar da Falcao'yu transfer etmek istemişler." şeklinde konuştu.

Cengiz ayrıca şartların ve koşulların oluşması halinde ocak ayında takımda değişiklik olabileceğini sözlerine ekledi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN