Manchester'da patlama sesi: AVM tahliye ediliyor | Son dakika haberleri

Manchester'da patlama sesi: AVM tahliye ediliyor | Son dakika haberleri

Reuters haber ajansı, dün gece 22 kişinin öldüğü terör saldırısının gerçekleştiği İngiltere'nin Manchester kentinde Arndale alışveriş merkezinin tahliye edildiğini duyurdu. Bölgede büyük bir patlama sesinin duyulduğu ifade ediliyor. Alışveriş merkezinin bir süre sonra yeniden açıldığı bildirildi.

Reuters'ın görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre bir AVM'de patlama sesi duyuldu. Reuters'ın görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde, alışveriş merkezi boşaltılırken insanların koştuğu ve bazılarının ağladığı belirtildi.

AÇIKLAMA YAPILMADI

Polisin yaptığı incelemelerin ardından alışveriş merkezinin bir süre sonra yeniden açıldığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmadı. Alışveriş merkezinin bir süre sonra yeniden açıldığı öğrenildi.

17-05/23/592412c567b0a921484d35d9.jpg

İngiltere'nin Manchester şehrinde ABD'li şarkıcı Ariane Grande'nin konser verdiği 'Manchester Arena'da patlama yaşanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN