Manken podyumda hayatını kaybetti

Manken podyumda hayatını kaybetti

Brezilya'da defileye çıkan manken epilepsi krizi geçirerek podyumda can verdi.

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde gerçekleşen bir defilede podyuma çıkan manken Tales Soares (26) yürüdüğü sırada dengesini kaybederek yere düştü. Epilepsi krizi geçirdiği belirtilen Soares, podyumda can verdi. 

Yerel medya, mankenin yere düşmesinin hemen ardından sağlık ekiplerinin yardımına koştuğunu, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

ŞOV ZANNETTİLER

Defileye katılan davetlilerin, Soares’in yere düşmesini defile şovunun bir parçası sandıkları belirtilirken, Soares’i temsil eden ajansın, Soares’in daha önce sağlık problemleri ile ilgili bir şikayette bulunmadığı ve herhangi bir uyuşturucu madde kullanmadığını duyurduğu belirtildi.

19-04/28/manken

Hayatını kaybeden mankenin epilepsi krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulurken, doktorlarından henüz bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN