Marc Jacobs’un yeni yüzü Cher oldu

Marc Jacobs’un 
yeni yüzü Cher oldu

69 yaşındaki süper yıldız Cher, Marc Jacobs’un 'Güz 2015’ kampanyasının yeni yüzü oldu.

ABD'nin efsane şarkıcısı ve oyuncusu Cher, Met Gala’da, kırmızı halı üzerinde Marc Jacobs tasarımı ile yürüdüğünde bütün moda otoriteleri, ‘Yeni kampanya yüzü Cher mi olacak?’ tartışmalarına başlamıştı. Madonna, Beyoncé, Rihanna gibi divalardan sonra Marc Jacobs, 69 yaşındaki süper yıldız Cher ile sürpriz bir anlaşma imzaladı. Jacobs'un Cher’li 'Güz 2015’ kampanyasın ilk fotoğraflarının basına sızmasıyla haber doğrulandı. Cher, kampanya için daha önce Victoria Beckham, Miley Cyrus ve Winona Ryder’ı da fotoğraflayan David Sims’in objektifinin karşısında poz verdi.

15-06/01/cher-marc-jacobs-fall-2015-campaign-tom-lorenzo-site-tlo-1.jpg

Çekimlerde, kariyerine Harper’s Bazaar’da moda editörü olarak başlayan ve daha sonra New York’ta bulunan Vogue dergisinde şef editörlük yapan ve modanın sınırlarını zorlamış bir ikondan, Diana Vreeland’dan ilham alındı. Fotoğraflarda Cher, kırmızı fonda, siyah deri eldivenleri ve kusursuz elbisesiyle oldukça ciddi görünüyor. Görüntü WWD’de ve aynı zamanda Jacob’un yaratıcı kampanyalar direktörü Katie Grand aracılığıyla da Instagram hesabından yayınlandı. Cher ve Jacobs kampanya ile tozu dumana katacak gibi görünüyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN