Meclis ne zaman açılacak? TBMM'nin tatili bitiyor! Meclis tatilinde son hafta

Meclis ne zaman açılacak? TBMM'nin tatili bitiyor! Meclis tatilinde son hafta

TBMM 19 Temmuz 2019'da tatile girmişti. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla tatilin 1 Ekim 2019 Salı günü sona ereceği ilan edildi. Tatilin bitmesine sayılı günler kaldı. Buna göre Meclis 1 Ekim Salı günü açılacak. İşte detaylar...

Meclis (TBMM) 19 Temmuz 2019 Cuma günü tatile girdi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, Meclis'in tatili 1 Ekim 2019 Salı günü sona erecek. 

TBMM 1 Ekim Salı günü saat 15:00'da toplanacak. Karar 18 Temmuz'da Genel Kurul tarafından verildi.

MECLİS TATİLDEYKEN ÇALIŞILACAK

Resmi Gazete'de yayınlanan kararlardan biri de Meclis tatildeyken bazı komisyonların (Plan ve Bütçe Komisyonu, İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu ile Dilekçe Komisyonu) çalışabilmesine ilişkin oldu.

Rabia Naz Vatan başta olmak üzere, şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu ve belirlenen komisyonlar Meclis tatildeyken çalışıyor. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN