Mehmet Demirkol: Vodafone Arena yapılmasın

Mehmet Demirkol: Vodafone Arena yapılmasın

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş Akhisar Belediyespor maçında takımını ıslıklayan siyah beyazlı taraftarı eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup olmasının ardından usta yorumcu Mehmet Demirkol, siyah beyazlı taraftarlara eleştirilerde bulundu.

"Neden ıslıklıyorsun?"

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol, "Beşiktaş'ın neden bu kadar eleştirildiğini anlamadım. Tamam yenildi ama oyun olarak kötü değildi. Taraftarın oyuncuları ıslıklaması falan ne oluyor. Vodafone Arena yapılmasın böyle protesto olacaksa. 75. dakikada Beşiktaş'ın maçı çevirme şansı vardı. O zaman 35. dakikada Tolga'yı neden ıslıklıyorsun? Bu artık değişmeli" ifadelerini kullandı.

TARAFTARI SPOR SERVİSİ'NDE ELEŞTİRDİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN