Mehmet Ekici transferinde anlaşma sağlandı! | Son dakika

Mehmet Ekici transferinde anlaşma sağlandı! | Son dakika

Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda son dakika gelişmesi. İki kulüp arasında başlayan görüşmelerde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Trabzonspor yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Bu gelişmeler üzerine yıldız futbolcunun babası ve menajeri bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Görüşmenin olumlu geçtiği bilgisine ulaşılırken henüz imzalanan bir anlaşmanın olmadığı belirtildi.

SON KARARI TRABZONSPOR VERECEK!

Fenerbahçe ile görüşen menajerin, tekliflerini ileten Galatasaray ve Beşiktaş ile de görüşme gerçekleştireceği, transferde son kararı Trabzonspor yönetiminin vereceği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN