Mehmet Özhaseki: Bizde zerre miktarı yalan olmaz

Mehmet Özhaseki: Bizde zerre miktarı yalan olmaz

MHP Bala İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki "Ne yapacaksak onu söylüyoruz. Zerre miktarı yalan olmaz. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimde ne söylediysem yaptım" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ne yapacaksak onu söylüyoruz. Zerre miktarı yalan olmaz. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimde ne söylediysem yaptım." dedi.

Özhaseki, Bala'daki programları kapsamında MHP Bala İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Afşar Mahallesi'ne geçen Özhaseki, partisinin temsilciliği önünde vatandaşlara hitap etti. 

"NE YAPACAKSAK ONU SÖYLÜYORUZ"

Projelerine değinen Özhaseki, "Yapabileceklerimizi söylemeye gayret ediyoruz. Ne yapacaksak onu söylüyoruz. Zerre miktarı yalan olmaz. Geçmiş belediye başkanlığı dönemimde ne söylediysem yaptım." ifadelerini kullandı.

Afşar Mahallesi'ndeki yol sorununa işaret eden Özhaseki, "Burada asfalt sorunu var. İlk işimizden birisi buranın yol sorununu çözmek olacak. Her sene bir iki defa gelip ne istiyorsanız, buradan gelen talepleri de sonuna kadar takip edeceğiz." diye konuştu.

Programa, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan ve AK Parti Bala Belediye Başkan Adayı Ahmet Buran da katıldı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN