Mehmet Topal ve Gökhan Gönül: Yönetimden talep gelirse sözleşmeyi uzatırız

Mehmet Topal ve Gökhan Gönül: Yönetimden talep gelirse sözleşmeyi uzatırız

Sezon sonunda Fenerbahçe’yle sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül’den transfer açıklaması geldi. Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, tamamen şampiyonluğa odaklandıklarını ve yönetimden talep gelmesi halinde görüşebileceklerini söylediler.

Fenerbahçe ile sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül, haklarında çıkan transfer spekülasyonlarından bıkmış durumda.

Fanatik'in haberine göre iki futbolcu konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, “Şu anda tamamen şampiyonluğa odaklandık ve başka bir şey düşünmüyoruz. Eğer yönetim bizi sözleşmeyi uzatmak için görüşmeye çağrırsa oturur konuşuruz. Medya bizi başka takımlara yazmaktan vazgeçsin. Bunu başka nasıl anlatırız bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.

VITOR PEREIRA: BU SEFER ALKIŞ

Vitor Pereira, Gaziantep maçı öncesi taraftara seslendi:

“Mersin karşısında bazı oyuncular hak etmedikleri protestolara maruz kalmışlardı. Son haftalardaki futbolla bunun yanlış olduğunu gösterdiler. Taraftardan pazar günü stadı doldurmasını ve bu kez bizi destekleyip, alkışlamasını bekliyorum. Şampiyonluk yolunda onların desteğine çok ihtiyacımız var.”

VOLKAN ŞEN: BEŞİKTAŞ STRESLİ

Son haftaların yıldız ismi Volkan Şen, galibiyet serisine devam edeceklerini söyledi. Başarılı oyuncu, “Biz kazandıkça, rakibimiz Beşiktaş strese, sıkıntıya giriyor. Bunu rahatlıkla görüyoruz. Önlerinde Galatasaray, Osmanlı ve Konya gibi çok zor maçlar var. Biz bu takımlara takılmıştık, onlar da kayıp yaşayacak. Şampiyon biz olacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN