Mehmetçik 3356 rakımda iftar yaptı

Mehmetçik 3356 rakımda iftar yaptı

Hakkari'de İki Yaka Dağları'nda gerçekleştirilen 'Şehit Yarbay İhsan Ejdar' operasyonuna katılan, Mehmetçik ve korucular ramazanın ilk iftarını 3356 rakımda yaptı.

KARAR HABER MERKEZİ

TSK'nın taaruz stratejisiyle gerçekleştirdiği terör operasyonlarında bugüne dek girilemeyen her noktaya mehmetçik ulaşıyor. İşte onlardan biri de PKK'nın 'İki Yaka Dağları', zorlu şartlarda operasyon yapan asker dün başlayan Ramazan ayında yaşıyor. Mehmetçik iftarını korucularla birlikte 3356 rakımda yaptı.

17-05/28/img-20170528-wa0001

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN