Meksika'da 8 ceset daha bulundu

Meksika'da 8 ceset daha bulundu

Meksika'nın Michoacan eyaletinde 8 ceset bulundu, Michoacan eyaletinde üç gün önce de uyuşturucu çeteleri arasındaki silahlı çatışmalarda 10 kişi ölmüştü.

Meksika'nın güneyinde Michoacan eyaletinde 8 ceset bulundu.

Yetkililer, Huetamo kentinde silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen kişilerin yakınında çalıntı bir SUV aracın da bulunduğunu belirtti.

Olayla ilgili inceleme yürütüldüğünü belirtildi.

DEVLET BAŞKANI'NDAN 'ŞİDDETİ ÖNLEME' SÖZÜ

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, Michoacan eyaletine yaptığı ziyarette öncelikle şiddetin köklerini kurutmanın gerektiğine işaret etti.

Ülkede, barış ve huzurun sağlanması konusunda söz verdiklerini ifade eden Obrador, bunu yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Michoacan eyaletinde, üç gün önce uyuşturucu çeteleri arasındaki silahlı çatışmalarda 10 kişi ölmüştü.

Bölgede 'Yeni Nesil Jalisco Karteli' (CJNG) ve 'Los Viagras' isimli uyuşturucu kartellerinin hakimiyet kurmaya çalıştığı biliniyor.

MEKSİKO/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN