Meksika'da 8 ceset daha bulundu

Meksika'da 8 ceset daha bulundu

Meksika'nın Michoacan eyaletinde 8 ceset bulundu, Michoacan eyaletinde üç gün önce de uyuşturucu çeteleri arasındaki silahlı çatışmalarda 10 kişi ölmüştü.

Meksika'nın güneyinde Michoacan eyaletinde 8 ceset bulundu.

Yetkililer, Huetamo kentinde silahla vurularak öldürüldüğü belirlenen kişilerin yakınında çalıntı bir SUV aracın da bulunduğunu belirtti.

Olayla ilgili inceleme yürütüldüğünü belirtildi.

DEVLET BAŞKANI'NDAN 'ŞİDDETİ ÖNLEME' SÖZÜ

Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador, Michoacan eyaletine yaptığı ziyarette öncelikle şiddetin köklerini kurutmanın gerektiğine işaret etti.

Ülkede, barış ve huzurun sağlanması konusunda söz verdiklerini ifade eden Obrador, bunu yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Michoacan eyaletinde, üç gün önce uyuşturucu çeteleri arasındaki silahlı çatışmalarda 10 kişi ölmüştü.

Bölgede 'Yeni Nesil Jalisco Karteli' (CJNG) ve 'Los Viagras' isimli uyuşturucu kartellerinin hakimiyet kurmaya çalıştığı biliniyor.

MEKSİKO/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN