Meksika'da oyuncak pazarına silahlı saldırı! Biri çocuk 2 kişi öldü

Meksika'da oyuncak pazarına silahlı saldırı! Biri çocuk 2 kişi öldü

Meksika'da oyuncak pazarına silahlı saldırı düzenlendi, biri 14 yaşında 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından kalabalığın arasına karışmaya çalışan 18 ve 44 yaşındaki şüpheliler gözaltına alındı.

Meksika'da oyuncak pazarı kana bulandı.

Polis yetkilileri, geleneksel olarak çocuklara hediyelerin alındığı dini bir festivalin kutlandığı başkent Meksiko'nun Iztapalapa bölgesinde 'Tianguis del Juguete' adı verilen oyuncak pazarında silahlı saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Vatandaş Güvenlik departmanından yapılan açıklamada, bir yetişkin ile 14 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiğini, 33 ile 14 yaşındaki diğer 2 kişinin de yaralandığı saldırıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Yetişkin kişinin ollay yerinde, gencin ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği kaydedildi.

TARTIŞMA SONRASI SİLAHLI SALDIRI

Pazar yerinde silah seslerinin duyulmasının ardından bölgede devriye gezen görevliler olay yerine intikal etmesi üzerine pazar çalışanları, saldırganların bir tartışmanın üzerine ateş açtığını söyledi.

Saldırının ardından kalabalığın arasına karışmaya çalışan 18 ve 44 yaşındaki şüphelilerin, tespit edilerek gözaltına alındığı aktarıldı.

MEKSİKO/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN