Melih Mahmutoğlu'ndan, Ergin Ataman'a tokat yanıtı

Melih Mahmutoğlu'ndan, Ergin Ataman'a tokat yanıtı

Fenerbahçe Doğuş kaptanı Melih Mahmutoğlu, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara, sosyal medyadan yanıt verdi.

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, hocası Obradovic'in tokat attığı Fenerbahçe Kaptanı Melih'in menajerlerinin olayın ardından kendisini aradığını belirtirken, "Bu çocuğun babasının bu hareketten sonra Facebook hesabından yazdıkları ortada... Ama bu olay kapatılıyor. Ben aynı şeyi yapsaydım, neler olurdu. Melih'in menajerleri beni arayıp, "Çocuk Fenerbahçe'den gitmek istiyor. Efes'e alır mısın?" diye sordular. Böyle bir olay yüzünden onu almayacağımı, serbest kalırsa düşüneceğimi söyledim" demişti.

İşte, Melih Mahmutoğlu'nun bu gelişmelerin ardından bugün sosyal medya hesabından "Saygılarımla" diyerek yaptığı açıklama.

18-02/10/melih.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN