Meral Akşener'den Emine Bulut tepkisi: Kadın bedeni üzerinden siyasetin sonu

Meral Akşener'den Emine Bulut tepkisi: Kadın bedeni üzerinden siyasetin sonu

İYİ Parti lideriMeral Akşener, Emine Bulut cinayetinin ardından daha önce çekilen bir videosunu yeniden paylaşarak "Kadın bedeni üzerinden ahlaksızca siyaset yapan zihniyetin ülkemizi getirdiği nokta; 10 yaşındaki evladının gözleri önünde vahşice katledilen bir anne" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye gündemine oturan Emine Bulut cinayetinin görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Twitter üzerinden bir açıklama paylaştı.

Daha önce çekilen ve 'Kadın bedeni üzerinden siyaset yapanları' eleştirdiği videosunda Akşener "Müftüler çıkıyor, kadın bedeni üzerinden fetva veriyor. Tahmininizden ötürü bir travma var hepimizde" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener, söz konusu videosunu yeniden paylaşarak "Kadın bedeni üzerinden ahlaksızca siyaset yapan zihniyetin ülkemizi getirdiği nokta; 10 yaşındaki evladının gözleri önünde vahşice katledilen bir anne" sözlerine yer verdi.

19-08/23/aksener-1566558833.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN