Merih Demiral'dan sonra Ozan Kabak ve Kaan Ayhan'dan da kötü haber

Merih Demiral'dan sonra Ozan Kabak ve Kaan Ayhan'dan da kötü haber

Schalke 04'te forma giyen Ozan Kabak ve Fortuna Düsseldorf futbolcusu Kaan Ayhan sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı.

Almanya Bundesliga 21. haftasına oynanan karşılaşmalarda milli futbolcularımızdan kötü haberler geldi. Schalke 04'ün sahasında Paderbor'u ağırladığı karşılaşmada Ozan Kabak, maçın 37. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.

Schalke 04 resmi Twitter hesabı da, Ozan Kabak'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ozan’ın sakatlığının ne derecede olduğu ise yapılan kontrollerin ve resmi açıklamanın ardından netlik kazanacak.

20-02/08/2020-02-08_200741.jpg

Almanya'da forma terleten bir diğer milli yıldızımız Kaan Ayhan ise takımı Fortuna Düsseldorf'un Wolfsburg deplasmanında ki karşılaşmasında sahaya ilk 11'de başladı ancak Kaan’da Ozan gibi 40. dakika sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kaldı.

MERİH DEMİRAL SEZONU KAPATMIŞTI

İtalya Serie A'da Juventus ile Roma arasında oynanan karşılaşmada sakatlık yaşayan ve karşılaşmayı tamamlayamayan Milli futbolcu Merih Demiral, sezonu kapatmıştı.

20-02/08/aw907375_01.jpg

Yaşanan bu sakatlıkların ardından EURO 2020 öncesinde Milli takımımızın defans rotasyonunda kimlerin olacağı merak konusu haline geldi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN