Merkel toplantıdayken başbakanlık binasına araç daldı

Merkel toplantıdayken başbakanlık binasına araç daldı

Almanya'da Bakanlar Kurulu toplantısının yapıldığı sırada bir araç başbakanlık binasının demir kapısına çarptı. Üzerine pankartlar olan aracın sahibine polis müdahale etti.

Almanya'da Başbakan Angela Merkel başkanlığında Bakanlar Kurulu toplantısının yapıldığı sırada başbakanlık binasına bir araç daldı.

Üzerinde "Lanetlenmiş çocukların ve yaşlıların katilleri" ve "Küreselleşme politikasını durdurun" yazıları yer alan araç, Başbakanlık binasının ana kapısının demir barikatlarına çarparak durdu. Sürücüye polis tarafından müdahale edildi.

AYNI ARAÇ DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

Aynı aracın 2014'te de başbakanlık binasına girmek istediği belirlendi. O zaman da aracın bir tarafında "insanlığı öldüren iklim değişikliği durdurulsun", diğer tarafında ise "Nicole seni seviyorum" yazıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN