Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı

Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı

Merkez Bankası toplam rezervleri 31 Ocak ile biten haftada 1 milyar 976 milyon dolar azaldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) haftalık para ve banka istatistiklerini açıkladı. Buna göre; Merkez Bankası toplam rezervleri 31 Ocak ile biten haftada 1 milyar 976 milyon dolar azalarak 102 milyar 376 milyon dolar oldu.

Brüt döviz rezervleri de 2 milyar 656 milyon dolarlık azalışla 77 milyar 512 milyon dolardan 74 milyar 856 milyon dolara indi.

Altın rezervleri ise 31 Ocak haftasında 680 milyon dolarlık artışla 26 milyar 840 milyon dolardan 27 milyar 520 milyon dolara çıktı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN