Meryem Uzerli'nin oynadığı 'Gecenin Kraliçesi' dizisi yarın final yapıyor

Meryem Uzerli'nin oynadığı 'Gecenin Kraliçesi' dizisi yarın final yapıyor

Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat ve Funda Eryiğit’in paylaştığı “Gecenin Kraliçesi” dizisi yarın akşam final bölümüyle seyirciye veda ediyor.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli’nin Muhteşem Yüzyıl’dan sonraki ilk tv projesi olan dizi, büyük umutlarla başlamış ancak senaryosu beğenilmemiş ve reytiglerde hüsranla karşılaşmıştı.

16-04/18/gelinlikle-veda-2112188

Star TV ekranlarındaki son bölümde Selin (Uzerli),  Kartal  (Murat Yıldırım) ile nikah masasına oturacak.

16-04/18/-2112186

Reyting kurbanı olan dizi bu akşam ekranlara bu karelerle veda ediyor...

16-04/18/-2112187

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN