Messi'nin kontratı basına sızdı: Barcelona o habere dava açacak

Messi'nin kontratı basına sızdı: Barcelona o habere dava açacak

İspanya, yıldız oyuncusu Lionel Messi’nin kontratının basına sızdırılma olayını konuşuyor. O kontrata göre Messi, Barcelona'dan bir günde 380 bin euro kazanıyor. Barcelona ise İspanyol El Mundo gazetesine gizli belgeleri açıklamaktan yasal işlem başlatacağını açıkladı.

İspanyol yayın organı  El Mundo’nun bugünkü ilk sayfasından Lionel Messi’nin 2017’de Barcelona ile imzaladığı yeni sözleşmenin detaylarına yer verdi. Gazetenin haberine göre, Messi'ye 4 yıl için 555 milyon Euro ödeniyor. Barcelona ise o gazeteye dava açacak.

Barcelona kulübü, Lionel Messi'nin mevcut kontratının detaylarını İspanyol basınına sızdıranların kendileri olmadığını söyledi.

Barcelona, haberi yayımlayan El Mundo gazetesine bunun iki taraf arasında imzalanmış özel bir belge olduğuna dikkat çekerek tepki gösterdi.

Haberde, Messi’nin 2017’den bugüne kadar Barcelona’dan toplam 511 milyon avro kazandığı ve sezon sonuna kadar bu tutarın 555 milyon avroya yükseleceği ifade edildi. Arjantinli oyuncunun sözleşme yenileme ücreti olarak 115 milyon avro, sadakat bonusu olarak da 78 milyon avro aldığı kaydedildi. Haberin ortaya çıkmasının ardından

Cumhuriyet'i aktardığına göre, Barcelona, resmî sitesinden yaptığı açıklamada gazeteye karşı yasal işlem başlatacağını açıkladı.

Açıklamada, "Bugün El Mundo gazetesinde yayınlanan haberde Barcelona ve Lionel Messi arasındaki sözleşme detayları paylaşılmıştır. FC Barcelona, bu belgenin yayınlanmasıyla ilgili sorumluluğu reddediyor ve bu yayının bir sonucu olarak meydana gelebilecek zarar için El Mundo gazetesine yasal işlem başlatacaktır. FC Barcelona, Lionel Messi’nin imajını zedelemeye ve dünyanın ve futbol tarihinin en iyi oyuncusu olmak için çalıştığı kulüple ilişkisine zarar verme girişiminde Messi’ye desteğini sunuyor." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN