Meteoroloji uyardı! Yeni haftada kar etkisini artıracak

Meteoroloji uyardı! Yeni haftada kar etkisini artıracak

Son dakika haberi... Meteorolojinin açıkladığı son raporlara göre, yeni haftada etkili olacak soğuk hava dalgasıyla birlikte sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek. Türkiye'nin doğusunun hemen hemen tamamında da kar yağışı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) alınan son tahminlere göre, senenin etki alanı en geniş kar yağışı bu hafta gerçekleşecek.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Doğu Anadolu Bölgesi’nin hemen hemen tamamında kar görülecek, tüm yurtta sıcaklıklar düşüşe geçecek. Hafta ortasından sonra yükselişe geçen sıcaklıklarla birlikte yağışlar da sona erecek.

İSTANBUL'DA YAĞMUR VAR

Son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz kıyıları ile Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Balıkesir illerinin kuzey ilçelerinin yağmurlu olacak.

KAR, SİS, DON, BUZLANMA...

Bu sabah saatlerinde Van, Kars ve Iğdır çevreleri ile Ağrı'nın doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

RADAR GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

haritatahmingun1.jpg

haritatahmingun2.jpg

haritatahmingun3.jpg

haritatahmingun4.jpg

haritatahmingun5.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN