Meteoroloji'den bahar bekleyenlere kötü haber: Soğuk hava dalgası geliyor

Meteoroloji'den bahar bekleyenlere kötü haber: Soğuk hava dalgası geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 28 Şubat'tan itibaren ülkeye yeni bir soğuk hava dalgasının giriş yapacağını açıkladı. Ülkenin kuzey kesimlerinde kar yağışı beklenirken İstanbul'da da havaların soğuması bekleniyor.

Mart ayıyla birlikte havaların ısınmasını bekleyen vatandaşlara Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kötü haber geldi.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre 28 Şubat’tan itibaren yeni bir soğuk hava dalgası ülkeye giriş yapacak. Mart ayının ilk günlerinde kuzey kesimlerde karın kendisini göstermesi beklenirken, İstanbul’da da ciddi bir soğuma yaşanacak.

2 Mart Salı gününden itibaren soğuk hava ülke genelinde etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde ise, “Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Kastamonu’nun kuzey ilçeleri ile Sinop çevrelerinin yağmurlu, Ardahan çevreleri ile Artvin’in yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN