Meteoroloji'den denizler için fırtına uyarısı

Meteoroloji'den denizler için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz, Marmara Denizi, Ege ve Akdeniz için fırtına uyarısı yaptı. Rüzgarın hızının saatte 90 kilometreye kadar çıkması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden denizler için fırtına uyarısı geldi.

Meteoroloji'den yapılan uyarı şöyle:

"Batı Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Perşembe)  doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün (Perşembe) gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Marmara Deniz'inde rüzgarın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün (Perşembe) akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

RÜZGARIN HIZI 90 KM'YE KADAR ÇIKACAK

Ege’de rüzgarın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kuzeyinde, öğle saatlerinden itibaren güneyinde kuzey ve kuzeydoğu, güneyinde kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, kuzeyinde yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Cuma günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Akdeniz’de rüzgarın, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Kuvvetli fırtınanın, Cuma günü  sabah saatlerinden sonra  etkisini kaybetmesi beklenmektedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN