Meteoroloji'den İstanbul'a kar müjdesi

Meteoroloji'den İstanbul'a kar müjdesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için kar yağışı müjdesi verdi. Tahminlere göre cuma ve cumartesi günü kente kar yağacak.

Meteoroloji'den İstanbulluları sevindiren haber geldi. Kente ilk kar cuma günü düşebilir.

Beklenen yağışlı hava dalgası geldi ve bugünden itibaren sıcaklıklarda da adım adım düşüş bekleniyor. İstanbul’da hava sıcaklıkları 3 günde 11 derece düşecek, haftanın son gününde kar yağışı İstanbul’un gündemine girecek. Soğuk ve karlı hava dalgası Anadolu’yu da saracak, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgeleri’nin tamamında haftanın son gününde kar bekleniyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜŞE GEÇİYOR

Bugün mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek olan sıcaklıklar akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçecek. Yurt genelinde yaşanacak soğuk hava adım adım etkisini artıracak. Önümüzdeki 3 günde ortalama 10-12 derece sıcaklık düşüşü yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Samsun ve Çankırı çevreleri, Ankara’nın kuzey kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak, Kars ve Ardahan çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN