Metin Albayrak: Sahaya hangi oyuncuların çıkacağı önemsiz

Metin Albayrak: Sahaya hangi oyuncuların çıkacağı önemsiz

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Beşiktaş maçına B takımıyla çıkabilirim” diyen Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus’a yanıt verdi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Lokomotiv Moskova galibiyetinin ardından “Beşiktaş maçına B takımıyla çıkabilirim” diyen Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus’a yanıt verdi.

Jesus’un "Lokomotiv galibiyeti bir sorunu da beraberinde getirdi. 10 Aralık’ta Beşiktaş ile maçımız var. 3 gün sonra Moreirense ile oynayacağız. Hemen sonrasında Braga ile Portekiz Kupası karşılaşması var. Beşiktaş maçına B takımı ile çıkmam gerekirse bunu yapacağım. Tüm oyuncularıma karşı güvenim var. Bundan dolayı A, B veya C takımının hepsi eşit" şeklindeki açıklamasının algı yönetimi olduğunu ifade eden Albayrak şöyle konuştu: 

Bu bir final maçı

"Biz, UEFA Avrupa Ligi’ndeki son maçımızda Sporting Lizbon’la oynayacağız ve oyuncularımız gruptan çıkmak için ter dökecekler. Sahaya hangi oyuncuların çıkacağının önemi yok. A’sı, B’si, C’si fark etmez. O karar Jorge Jesus’un kararıdır. Bizim karşımızda Portekiz’in güçlü temsilcisi Sporting Lizbon’un formasını giyen oyuncular olacak. 

Biz her takımı ciddiye aldığımız gibi, Sporting Lizbon’u da elbette ciddiye alacağız. Kim oynarsa oynasın maçı büyük bir ciddiyetle oynayacağız ve bize tur vizesini getirecek skoru elde etmek için mücadele edeceğiz. 

"Nağmağlup lideriz"

Jorge Jesus, İstanbul’daki maç öncesi de buna benzer açıklamalar yapmıştı. Ancak as kadrosuyla sahaya çıkmışlardı. Final niteliğinde bir maç oynanacak. Grupta namağlup lideriz. Amacımız bu yenilmezliği koruyup adımızı bir üst tura yazdırmak olacak."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN