MHP İlçe Teşkilatı'ndan skandal tweeet: Yapanların eline sağlık

MHP İlçe Teşkilatı'ndan skandal tweeet: Yapanların eline sağlık

MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, saldırıya uğrayan Gelecek Partili Özdağ’ın hastanedeki fotoğrafını paylaşarak tepki çeken ifadeler kullandı. Partinin İlçe Teşkilatı'nın Twitter hesabından yapılan "Yapanların ellerine sağlık" paylaşımıyla saldırı desteklendi.

KARAR.COM

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradı. Beş kişinin saldırısı sonucu elinden ve başından ciddi şekilde yaralanan ve 17 dikiş atılan Özdağ'ın tedavisi sürerken, saldırganların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği açıklandı. 

Siyasilerden art arda tepkiler gelirken Özdağ’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, saldırıyı liderler bazında sadece Erdoğan ve Bahçeli’nin kınamadığını ifade ederek, “Bu dikta rejimi kurmak isteyenlerin saldırısıdır” dedi.  

Sosyal medyada da tepkiler çığ gibi büyürken, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın Özdağ’a yönelik paylaşımı ‘fail ortada ne bekliyorsunuz’ yorumlarına sebep oldu.  

Omurca, paylaşımında “Ne oldu geleceği olmayan partinin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ?” ifadeleri yer aldı. Hesap şikayetler nedeniyle kısa süre sonra kapandı. 

MHP Derince İlçe Başkanlığı hesabından yapılan paylaşımda ise “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir” ifadeleri yer aldı.  

mhp-derince.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN