MHP lideri Bahçeli: YSK'nin alacağı karar herkes için bağlayıcıdır

MHP lideri Bahçeli: YSK'nin alacağı karar herkes için bağlayıcıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hangi partilerin seçime girip giremeyeceği bizim gündemimiz değildir. YSK'nin alacağı karar, açıklayacağı takvim herkes için bağlayıcıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hangi partilerin seçime girip giremeyeceği bizim gündemimiz değildir. YSK'nin alacağı karar, açıklayacağı takvim herkes için bağlayıcıdır." dedi.

Partisinin iradesini sonuna kadar koruyacağını belirten Bahçeli, "MHP Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’ın önşartsız yanında duracak, desteğini harfiyen gösterecektir." şeklinde konuştu.

'DANIŞIKLI DÖVÜŞ İTHAMINDA BULUNAN ŞUURSUZDUR'

Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Parlamenter sisteme dönüş sinyalleri veren, bu kapsamda karanlık söylemlerle avunan tükenmiş siyasetçiler elbette millet iradesiyle terslenip tel tel dağılacaklar, neticede bozguna uğrayacaklardır.

Seçimlerin erkene alınmasıyla ilgili danışıklı dövüş ithamında bulunanlar, cumhur itttifakının başarısından ürken, Türk milletinin yeni bir tarih yazacak olmasından korkan yalancılar ve gayri milli çevrelerin yancıları olan şuursuzlardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN