MHP'den 'askıda ekmek' kampanyası

MHP'den 'askıda ekmek' kampanyası

İstanbul'da ekmek fiyatlarına 25 kuruş zam yapılmasının ardından MHP İstanbul İl Başkanlığı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla 'askıda ekmek' kampanyası başlattı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) komisyonunda alınan karar uyarınca, İstanbul'da ekmeğin kilogram fiyatı 6.25 liradan 7.50 liraya çıktı. Böylece 200 gram ekmek 1.25 liradan 1.50 liraya, 240 gram ekmek de 1.50 liradan 1.75 liraya yükseldi.

MHP zamma tepki olarak "askıda ekmek" kampanyası başlattı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ esasına dayanmaktadır." açıklamasında bulundu.

TEŞKİLATLAR DA KAMPANYAYA BAŞLADI

MHP teşkilatları da Bahçeli’nin çağrısına uyarak, kampanyaya başladı.

MHP İstanbul İl Başkanlığı Twitter hesabı üstünden paylaştığı açıklamada, ''Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Hadis-i Şerif Tüm teşkilat mensuplarımızla, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek’ kampanyasına iştirak ediyoruz.'' ifadelerini paylaştı.

180355484-mhpekmek

İSTANBUL'DE EKMEĞE ZAM

İstanbul'da yarından itibaren geçerli olacak yeni ekmek tarifesi belli olmuştu. Ekmeğin bin gram azami satış fiyatı 7,5 TL olacak. Buna göre 200 gr. ekmeğin fiyatı 1,25 TL'den 1,5 TL'ye yükseltildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (18)
18 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN