MHP'li başkandan Erdoğan'a destek pankartı

MHP'li başkandan Erdoğan'a destek pankartı

MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık, Almanya’ya tepki göstermek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla parti binasına pankart astı.

Hürriyet'in haberine göre, MHP Batman İl Başkanı Mehmet Açık, Türk bakanların programını iptal eden Almanya'ya tepki göstermek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla parti binasına, 'Ey Almanya, Ey Nazi kafalı Nemrut beyinli zihniyet, Türkiye ve Türkiye’nin Cumhurbaşkanı yalnız değildir. Reis arkandayız, yanındayız' yazılı pankart astı.

CUMHURBAŞKANIMIZA DESTEK

Açık, Almanya'nın yaptığının demokrasi dışı bir hareket olduğunu belirterek, “Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin bakanlarının programlarını iptal etmek ne devlet geleneğine ne de Almanya gibi büyük bir ülkeye yakışıyor.

17-03/09/baskan-2.jpg

Biz Almanya'yı büyük diye biliyorduk ama halen küçük bir zihniyettedirler. Bunlar halen Nazi kafalıdırlar. Biz bu pankartı Reisi Cumhurumuza destek amaçlı astık” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN