MHP'li İl Başkanı Karapıçak, Özdağ'a yönelik saldırıyı savundu

MHP'li İl Başkanı Karapıçak, Özdağ'a yönelik saldırıyı savundu

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırıyı “Bu hareketin delisi de velisi de çoktur” ifadeleriyle savundu.

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ gazetesi Ankara temsilcisi Orhan Uğuroğlu’nun silahlı ve sopalı kişilerin saldırısına uğramasını savundu. 

GazeteDuvar’da yer alan habere göre, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a ile olan fotoğrafını paylaşan Agah Karapıçak, “Usludan yeğdir delimiz elhamdülillah, Talimata gerek yoktur. Bu hareketin delisi de velisi de çoktur” ifadelerini kullandı. 

“MAFYANIN İKTİDAR ORTAĞI OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ” 

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Çorum İl Koordinatörü Doç. Dr. Avni Erdemir, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum İl Başkanı Av. Gökhan Külcü, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a karşı gerçekleştirilen saldırıya ilişkin ortak basın açıklaması yaptı. 

Gelecek Partisi Çorum İl Örgütü tarafından yapılan ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; 

Türkiye’yi 1990 yılların faili meçhullerle anılan karanlık iklimine götürmek isteyenler bugün Ankara’da üç dönem milletvekili yapmış ve partimizin Genel Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Özdağ ve gazeteciler Orhan Uğuroğlu ve Afşin Hatipoğlu’na saldırarak bize gözdağı vermeye çalışmışlardır. Bu saldırılar göstermiştir ki siyaset alanı kaba güç ile daraltılmak istenmekte ve siyasetçiler doğrudan saldırılar ile tehdit edilmektedir.  

Gelecek Partisi sivil siyasetin savunucusudur. Her türlü vesayetin ve antidemokratik davranışları karşısındadır. Avrupa Birliği yolunda reform yapmak istediğini sürekli iddia eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Hükümetine çağrımız şudur; siyasetçileri ve basın mensuplarına saldıran failleri ve onlara talimat verenleri bulun ve adalete teslim edin. Türkiye, iktidarın bir ortağının mafya olduğu bir ülke değildir, öyle olmasına da asla izin vermeyeceğiz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN