MHP'li Yönter'den Lütfü Türkkan'a hakaret

MHP'li Yönter'den Lütfü Türkkan'a hakaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a "Senin türüne uygun aşı henüz bulunmadı” sözleriyle hakaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın "Askıda aşı var mı?" tweetini alıntılayarak "Aşıyı insanlar kullanıyor. Ayrıca hayvanların da aşıları var. Ancak senin türüne uygun bir aşı henüz bulunamadı" diye hakaret etti. 

 

 

SEMİH YALÇIN'DAN TEPKİ ÇEKEN SÖZLER 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan Semih Yalçın da, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a saldırı sonrası "Bu hareketin delisi çoktur Nagehan Hanım. Talimat falan dinlemezler...” ifadeleriyle tepki çekmişti.  

80 öncesinin içinden geldiklerini söyleyen Yalçın, Saldırı, şiddet bunları bizzat yaşamış ve çok acılar çekmiş insanlarız. Şiddet kesinlikle yanlış ve gayrimeşru bir yöntem. Bırakın böyle bir saldırının arkasında olmayı tamamen bu saldırının karşısındayım Nagehan Hanım." demişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN