Microsoft o şirketi de alacak

Microsoft o şirketi de alacak

En popüler görev yöneticilerinden biri olan Wunderlist’i geliştiren 6Wunderkinder adlı şirket yakın zamanda Microsoft’un olabilir.

Eskiden doldurmakta güçlük çektiğimiz 24 saatlik dilimde artık neyi ne zaman yapacağımızı takip etmek bile zorlaştı. Kişisel ve profesyonel ajandamızı aksiyona dökme noktasında planlama ihtiyacını görev yöneticileri giderdi. Any.do ya da Asana gibi görev yöneticileri sadece yapmış ve yapcak olduğumuz işleri hatırlatmakla kalmıyor, aynı zamanda ekiplerin aynı proje üzerinde daha koordine çalışmalarına da olanak tanıyor.

Bu görev yöneticiler arasında popüler bir yere sahip olan Wunderlist'in geliştiricisi 6Wunderkinder'ın da Microsoft bünyesine katılacağı söylentileri heyecan yarattı. Windows 10'a pek çok yeni özellik ekleyerek 3 yılda 1 milyar hedefine ulaşmak isteyen Microsoft, Wunderlist'i de işletim sistemine gömerek tıpkı Apple'ın sunduğu Anımsatıcılar ve Notlar gibi uygulamalarına alternatif sunabilir. 

Accompli ve Sunrise'ı aldıktan sonra benzer klasmanda bir uygulama için daha geliştiricilere 100 ila 200 milyon dolar arası ödeme yaptığı söylenen Microsoft henüz satın almayı doğrulamadı. Şirketin bu alımları, teknoloji çevrelerinde Microsoft'un tek bir uygulamayla her yere yetişmeye çalışmaktan vazgeçmesi ve küçük detayları da farklı uygulamalarla çözme vizyonu olarak değerlendiriliyor. Redmond'dan doğrulama gelirse, Wunderlist tüm zamanların en çok kullanılan uygulamaları arasına girebilir. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN