Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Pençe Harekatı açıklaması: Amacımız terör tehdidinin bitmesi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Pençe Harekatı açıklaması: Amacımız terör tehdidinin bitmesi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kuzey Irak'taki PKK mevzilerine yönelik yapılan Pençe Harekatı ile ilgili "Mehmetçik tarafından teröristlerin bu bölgede girilmedik mağarası, ini kalmayacak" dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar, Kuzey Irak'a düzenlenen Pençe harekatına ilişkin konuştu. 

GİRİLMEDİK İN KALMAYACAK

Akar yaptığı açıklamada, "Mehmetçik tarafından teröristlerin bu bölgede girilmedik mağarası, ini kalmayacak. Bunlar tamamen tahrip edilecek. Mehmetçik tarafından teröristlerin bu bölgede girilmedik mağarası, ini kalmayacak. Bunlar tamamen tahrip edilecek. Amacımız terör tehdidinin tamamen bitmesidir" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN