Milli Takım'ın Karadağ maçına büyük ilgi

Milli Takım'ın Karadağ maçına büyük ilgi

Karadağ ile ilk kez karşılaşan A Milli Takım'ın maçına Antalyalı futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

A Milli Takım'a dördüncü kez ev sahipliği yapan Antalyalılar, Ay-Yıldızlı ekibin Karadağ karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın biletlerini yaklaşık 1 ay öncesinden tüketen futbolseverler, 33 bin kişilik Antalya Stadı'nı tamamen doldurdu.

Karşılaşma öncesinde açılan dev pankart büyük beğeni topladı. Maç öncesinde yaptırılan devasa pankart Antalya Arena'nın doğu tribününün tamamını kapladı. Üzerinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Türkiye haritası üzerinde A Milli Takım oyuncularının yer aldığı pankartta "Biz bitti demeden bitmez" yazısı bulundu.

16-05/29/resimid_3261278

Antalya Stadı'nda her koltuğa bir Türk bayrağı bırakıldı.Karşılaşmanın yapıldığı 33 bin kişilik stattaki her koltuğa Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir Türk bayrağı konuldu. Tüm stat, kırmızı-beyaz renge büründü. Ayrıca tüm tribünlerde büyük Türk bayrakları da dalgalandı.

16-05/29/resimid_3261337

Türkiye-Karadağ maçını Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetti. Siebert, EURO 2016 hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs'ta deplasmanda İngiltere ile yapılan ve A Milli Takım'ın 2-1 kaybettiği maçın da 4. hakemliğini yapmıştı. Alman hakem, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ilk goldeki ofsaytı göstermek için cep telefonu vermesiyle gündeme gelmişti.

16-05/29/resimid_3261077-1464550012

KASCELAN JÜBİLE YAPTI

Karadağ Milli Takımı'nın deneyimli orta saha oyuncusu Mladen Kascelan A Milli Takım kariyerini Türkiye karşılaşmasıyla sonlandırdı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Kascelan, yerini 12. dakikada Aleksandar Scekic'e bıraktı. Kascelan, sahayı takım arkadaşlarının ve taraftarların alkışları eşliğinde terk etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN