Milli Takım'ın rakibi Sırbistan'da 7 futbolcu eksik

Milli Takım'ın rakibi Sırbistan'da 7 futbolcu eksik

Sırbistan'da Türkiye maçı öncesi Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Katai ve Sasa Zdjelar'ın kendi kulüplerine erken dönmek için teknik direktör Ljubisa Tumbakovic'ten izin aldı.

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 3. grup maçında A Milli takımımız Sırbistan'ı konuk edecek. Geride kalan 3 maçta iki beraberlik bir mağlubiyet alan A Milli Takım Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi kazanıp grupta ilk üç puanı almanın hesaplarını yapıyor. Rusya karşısında ilk yarıda oynanan kötü futbol ile rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Türkiye ikinci yarıda ortaya koyduğu oyun ile beraberliği yakaladı hatta galibiyeti elinden kaçırdı. 

7 FUTBOLCU TÜRKİYE'YE GELMİYOR

Mücadele öncesi flaş bir gelişme yaşanıyor. Sırbistan Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Katai ve Sasa Zdjelar'ın kulüpleriyle yapılan anlaşma sonucu Türkiye'ye götürülmediği ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN