Mircae Lucescu’dan Manuel Pellegrini örneği

Mircae Lucescu’dan Manuel Pellegrini örneği

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk’ten ayrılacağı yönündeki iddialara Manuel Pellegrini’nin sözlerini hatırlatarak cevap verdi.

Galatasaray yöneticilerinin bir süre önce Ukrayna’ya çıkarma yaparak, Mircea Lucescu ile anlaştığı ve yeni sezon için söz aldığı iddia edilmişti.

Fanatik gazetesinin haberine göre Ukraynalı gazeteciler de, sık sık Lucescu’ya sezon sonunda ülkeden ayrılıp ayrılmayacağını sormaya başladılar. Tecrübeli teknik adamın bu konuyla ilgili yaptığı son açıklama ise Ukrayna’da veda sözleri olarak yorumlandı.

Takımı Shakhtar Donetsk’le birlikte yoluna Avrupa Ligi ve Ukrayna Kupası’nda devam eden Lucescu, ayrılık haberlerinin oyuncuları sarsacağını düşünerek, Manchester City’den güncel bir örnek verdi.

MOTİVE ETMEKTE ZORLANIYORUM

Hatırlanacağı üzere İngiliz kulübü, Manuel Pellegrini ile yola devam ederken yeni sezonda takımın başına Pep Guardiola’nın geçeceğini duyurmuştu.

Bu haberden sonra takımın ligde yaşadığı düşüşü değerlendiren Pellegrini, “Oyuncularımı motive etmekte zorlanıyorum. Hepsinin kafası karışık. Ama karakterli bir oyuncu grubum var ve asla pes etmeyeceğiz” demişti.

UKRAYNA'YI İSTEMİYOR

İşte bu sözlere atıfta bulunan Mircea Lucescu, “Önce sezonu bitirelim, ondan sonra düşünürüz. Pellegrini’nin sözlerini duymadınız mı?” ifadesini kullandı.

Ukraynalı gazeteciler bu ifadeyi Lucescu’nun ayrılmayı kafasına koyduğu şeklinde yorumladı. Rumen teknik adam Lucescu’nun, sezon sonunda kulübüyle olan özel opsiyonunun biteceği ve artık Ukrayna’da yaşamak istemediği belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN