MKE Ankaragücü'ne transfer yasağı getirildi

MKE Ankaragücü'ne transfer yasağı getirildi

Süper Lig'in köklü ekiplerinden MKE Ankaragücü'ne UEFA tarafından transfer yasağı getirildi. Ligde zor günler geçiren başkent temsilcisinde gözler devre arası transfer dönemine çevrilmişti.

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'ne transfer yasağı geldi. Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sarı-Lacivertliler, ligde çıktığı 15 maçta 3 galibiyet 3 beraberlikle 14 puan toplayabildi. Son olarak ligin 15. haftasında Denizlispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek morallenen Ankaragücü'nde gözler devre arası transfer dönemine çevrilmişti. Başkent temsilcisi, UEFA'dan gelen transfer yasağı ile sarsıldı. 

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, transfer yasağı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Geçmiş dönemden kalan dosyalardı. Futbol ekonomisi durma noktasında. Üçüncü transfer yasağı ile karşı karşıyayım. Sponsor bulma zorluğu yaşadık. 14. ayımız yönetim olarak. Bu dosyalar 40 ve 41. dosyalar. Maddi sıkıntıları çözmek için uğraşıyoruz. Çözemezsek bu kadro ile devam ederiz. Fakat elimizdeki kadroyu güçlendirmek istiyoruz. Alternatif bir kadroya sahibiz, bu sıkıntıları aşamazsak elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN