Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim: Turu hak eden taraf bizdik

Monaco teknik direktörü Leonardo Jardim: Turu hak eden taraf bizdik

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek tur atladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Monaco Teknik Direktörü Leonardo , hak ettikleri bir galibiyet alarak turu geçtiklerini belirtti.

'TAKIMIM GALİBİYETİ HAK ETTİ'

Play-off turuna kalmalarının takımını ve kendisini rahatlattığını aktaran Portekizli teknik adam, "Çok memnunum. Takımımın taktik disiplini çok iyiydi. İkinci yarı, ilk devrede aldığımız skorla maçı kontrol ettik. Galibiyeti hak ettik. İlk maçtaki hatalarımızı düzelttik ve İstanbul’dan farklı bir futbol ortaya koyduk. Skor 2-0 olunca öz güvenimiz arttı ve turu geçtik. Fenerbahçe çok güçlü bir ekip, Pereira da iyi bir antrenör. Sahada bugün takımım galibiyeti hak etti." ifadelerini kullandı.

Jardim, maçın ilk yarısının sonunda sakatlanan Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao’nun durumunun yarın belli olacağını aktararak sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN